cohiba, Νέα, πούρα κούβας, υγραντήρες πούρων

5 μοναδικά δώρα για τους λάτρεις των πούρων

Οι λάτρεις του πούρου συνήθως απολαμβάνουν τη στιγμή του καπνίσματος ως αντίκτυπο της διάθεσής τους. Αυτό σημαίνει πως πολλές φορές το κάπνισμα ενός πούρου συνδέεται με στιγμές της ζωής ή για να γιορτάσουν κάτι υπέροχο που μόλις συνέβη. Ακόμη και η μυρωδιά ενός συγκεκριμένου πούρου μπορεί να ζωντανέψει ξανά μια από τις καλύτερες αναμνήσεις τους.

 

Για τους πραγματικούς λάτρεις των πούρων, τα πούρα δεν είναι απλώς η περιστασιακή ευχαρίστηση, είναι τρόπος ζωής. Ο καπνιστής πούρου συνεχίζει να καπνίζει πούρα γιατί είναι μια από τις αγαπημένες του καθημερινές συνήθειες.

 

Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος του χρόνου που οι άνθρωποι συνηθίζουν να κάνουν δώρα αλλά και να συναθροίζονται για να γιορτάσουν. Τι καλύτερο λοιπόν από το κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα δώρα σχετικά με τον κόσμο του πούρων που θα μπορούν να απολαύσουν μαζί σας κατά τη διάρκεια αυτών των εορτών;

 

Ας δούμε κάποια δώρα που θα μπορούσατε να βρείτε στο Eshop μας και να αγοράσετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα:

1. Cohiba Siglo IV

Ένα υπέροχο δώρο για τους λάτρεις του πούρου είναι η τελευταία πινελιά σε μια υπέροχη εμπειρία καπνίσματος. Πρόκειται για ένα πούρο που θα απογειώσει τη χαλάρωση και την απόλαυση.

Με έναν έντονο συνδυασμό γεύσεων που θα σας μαγέψει, το διαχρονικό Siglo IV της Cohiba αποτελεί ένα σπουδαίο δώρο για κάθε πραγαμτικό καπνιστή πούρων που γνωρίζει τι σημαίνει απόλαυση.

2. Αναπτήρας Colibri Quasar

Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του καπνίσματος ενός πούρου είναι ακριβώς στην αρχή. Η σωστή ποιότητα φλόγας θα «φτιάξει» ή θα σπάσει και την ποιότητα του καπνού.  Διαθέσιμος σε διπλή φλόγα ή ήπια φλόγα, αυτός ο αναπτήρας θα λειτουργήσει τέλεια για πούρο οποιουδήποτε μεγέθους και εγγυάται ότι θα ανάψετε ομοιόμορφα το πούρο.  Με ένα τέτοιο δώρο θα κάνετε τον αγαπημένο σας να νιώσει ιδιαίτερα σημαντικός καθώς ο αναπτήρας είναι κατασκευασμένος από φυσικό κίτρινο χρυσό!

 

Ο επιτραπέζιος αναπτήρας Colibri Quasar είναι ένας αναπτήρας τριπλής ανάφλεξης που παρέχει σταθερή φλόγα. Το σώμα της μεταλλικής πυραμίδας του αναπτήρα αναδεικνύει την κομψότητα παράλληλα με την ανθεκτική λειτουργικότητά του και περιλαμβάνει αντιολισθητικά ελαστικά πέλματα που κρατούν τον αναπτήρα σταθερό στο τραπέζι του καφέ ή στο γραφείο σας χωρίς να χαράσσεται η επιφάνειά τους. Αυτή η νεότερη προσθήκη στη σειρά Quasar συμπληρώνει το επιτραπέζιο σετ και ταιριάζει τέλεια με τον πουροκόπτη και το τασάκι Quasar.

 

3. Πουροθήκη S.T. Dupont Double Cigar Case

Χειροποίητη από λείο δέρμα, η θήκη πούρων Dupont είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του πούρου. Καλύπτοντας τέλεια τα πούρα με μια δόση πολυτέλειας, μπορείτε προσεκτικά να παρατηρήσετε τις τρίχρωμες ραφές στο πλάι.

Μπορείτε επίσης στο κατάστημά μας να βρείτε μια εξαιρετική σειρά από πουροθήκες που αποτελούν το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για έναν καπνιστή πούρων και προσδίδουν ιδιαίτερη φινέτσα στον κάτοχο των πούρων. Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων και προχωρήστε σε online παραγγελία: 

 

4. Πούρα Fonseca Delicias

Είτε από την αρχική του πατρίδα την Κούβα είτε από τη μετέπειτα ενσάρκωσή του ως πούρο από τον Άγιο Δομίνικο—όπου κατασκευαζόταν για πολλά χρόνια από την Quesada Cigars— η επωνυμία Fonseca ήταν πάντα ένας μέτρια ήπιος καπνός. Αλλά όπως συμβαίνει με μεγάλο μέρος του κόσμου σήμερα, τα πράγματα αλλάζουν και η μάρκα αγοράστηκε πρόσφατα από την My Father Cigars από το Estelí τηςΝικαράγουα. Έτσι, οι γεύσεις αναζωογονήθηκαν λίγο, με τη μετάβαση σε ένα νέο περιτύλιγμα και καπό και μείγμα πλήρωσης από τη Νικαράγουα. Αν και το πούρο εξακολουθεί να διατηρεί λίγη από την απαλότητά του με τις πρώτες ρουφηξιές, αυτή η μεσαία γεμάτη γήινη υφή της Νικαράγουας εμφανίζεται γρήγορα με μια καταπραϋντική απαλότητα.

5. Υγραντήρας Colibri Quasar Desktop Humidor – Red

Σχεδιασμένος στη Νέα Υόρκη, ο νέος υγραντήρας πούρων Colibri Quasar Desktop προσφέρει αυτοπεποίθηση και κομψότητα σε κάθε δωμάτιο. Δημιουργήθηκε με την υπογραφή Quasar γεγονός που τον καθιστά ένα τέλειο κεντρικό στοιχείο για κάθε γραφείο και τραπέζι. Το Cigar Desktop Humidor διαθέτει αεροστεγές σφράγισμα και μαγνητικό σύστημα υγρασίας, που εξασφαλίζει φρέσκα πούρα, καθώς και δύο διαχωριστικά για την καλύτερη δυνατή οργάνωση των πούρων. Με μία υπογραφή που ενσωματώνεται στη σειρά Quasar, το Desktop Humidor θα παρουσιάζει τα πούρα σας με μοντέρνα κομψότητα. Αυτή η έκδοση του Original Quasar Humidor έχει μέγιστη χωρητικότητα 40-45 πούρων.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας μια επίσης μεγάλη ποικιλία από υγραντήρες πούρων: 

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση