Νέα, πουροκόπτες, υγραντήρες πούρων

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το κάπνισμα πούρων

Εάν αρχίζετε τώρα να εξερευνάτε τον κόσμο των πούρων, είναι πιθανό να έχετε πολλές ερωτήσεις. Εάν είστε νέοι στο κάπνισμα πούρων, ίσως να ντρέπεστε να ρωτήσετε. Για αυτό λοιπόν δημιουργήσαμε αυτόν τον μίνι οδηγό ερωταπαντήσεων ώστε να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τα λάθη όταν αγοράζετε ή καπνίζετε πούρα.

Ακολουθούν μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που σχετίζονται με πούρα:

Γιατί υπάρχει υγρασία στα πούρα μερικές φορές;

Η υπερβολική υγρασία συμβαίνει συχνά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή σε περιοχές του κόσμου που έχουν περισσότερο υγρά κλίματα. Για να διατηρήσετε το πούρο στο βέλτιστο επίπεδο υγρασίας, μπορείτε να καλύψετε το εσωτερικό του κουτιού με ξύλο κέδρου. Φροντίστε να θυμάστε ότι ο αριθμός των πούρων που έχετε στο κουτί θα επηρεάσει την υγρασία που πρέπει να έχετε. Τις περισσότερες φορές, τα πούρα που έχουν αποκτήσει υγρασία μπορεί να χρησιμοποιηθούν ακόμα, αλλά να είστε προσεκτικοί και να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι μουχλιασμένα.

Πρέπει να διατηρήσω το περιτύλιγμα σελοφάν των πούρων;

Πολλοί κατασκευαστές τυλίγουν το πούρο τους με σελοφάν για να συμπεριλάβουν τις υποχρεωτικές ετικέτες προειδοποίησης και για να προστατεύσουν το πούρο γενικότερα. Πριν τοποθετήσετε τα πούρα σας στον υγραντήρα, θα ήταν καλύτερο να αφαιρέσετε τα περιτυλίγματα σελοφάν.

Μέχρι ποιο σημείο πρέπει να καπνίζω το πούρο μου;

Αυτή η απόφαση εξαρτάται από την προσωπική σας προτίμηση. Πολλοί άνθρωποι σταματούν στα μισά του πούρου, αλλά δεν είναι απαγορευτικό να το καπνίσετε έως ότου να μην μπορείτε να το κρατήσετε πια στο χέρι. Όσο εξακολουθείτε να απολαμβάνετε το πούρο, μπορείτε να συνεχίσετε να το καπνίζετε.

Ποιος είναι ο καλύτερος αναπτήρας για ένα πούρο;

Μην ανάβετε ποτέ πούρο, χρησιμοποιώντας κλασικούς αναπτήρες. Η μυρωδιά από τον αναπτήρα θα μεταφερθεί στο πούρο ενώ ενδέχεται και να μην ανάψει σωστά ώστε να καεί ομοιόμορφα. Αντ ‘αυτού, ανάψτε το πούρο σας χρησιμοποιώντας έναν αναπτήρα βουτανίου, ένα σπίρτο ή ένα ξυλάκι κέδρου.

Ποιος είναι ο καλύτερος πουροκόφτης;

Οι κόφτες σφήνας είναι δημοφιλείς, ειδικά για πιο λεπτά πούρα. Ωστόσο, ένας πουροκόφτης γκιλοτίνα είναι καλύτερος όταν έχετε πούρα με μεγάλη διάμετρο καθώς θα τα κόψει πιο ομοιόμορφα. Δεδομένου ότι τα σύγχρονα πούρα είναι παχύτερα, ένας πουροκόφτης γκιλοτίνα είναι ιδανικός για τον τεμαχισμό των πούρων. Ακόμη, μια επιλογή αποτελούν οι κόπτες λόγχης και χρησιμοποιούνται για να ανοίξουν μια τρύπα στο κεφάλι του πούρου. Ωστόσο, με τον τρόπο αυτό, εάν γίνει λάθος, το πούρο μπορεί να καεί σε πολύ μεγάλη θερμοκρασία και έτσι να μεταβληθεί η σύστασή του.

Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να αγοράσετε online Πούρα Αγίου Δομίνικου:

 

Πώς παλαιώνω τα πούρα μου;

Ένας καλός τρόπος παλαίωσης των πούρων είναι να διατηρείτε μαζί τα ίδια πούρα σε ένα κουτί. Πρέπει να διατηρείτε τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας συνήθως πιο χαμηλά από τα συνηθισμένα επίπεδα.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν ανοίξουν τρύπες στα πούρα;

Τα σκαθάρια γενικά προκαλούν τρύπες στα πούρα. Υπάρχει περίπτωση να αγοράσετε ένα πούρο με προνύμφες σκαθαριών χωρίς καν να το γνωρίζετε. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, βεβαιωθείτε ότι ο υγραντήρας σας δεν υπερβαίνει τους 22 °C , διαφορετικά, θα εκκολαφθούν. Μπορείτε επίσης να παγώσετε τα πούρα σας για να σκοτώσετε τις προνύμφες. Για να το πετύχετε αυτό, μπορείτε να καταψύξετε τα πούρα σας για περίπου τρεις ημέρες, στη συνέχεια να τα βάλετε στο ψυγείο και σιγά-σιγά να τα προσαρμόσετε στη θερμοκρασία του υγραντήρα για να μην σπάσει το περιτύλιγμα.

Η γνώση των απαντήσεων σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις για τα πούρα μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμπειρία σας στην αγορά και την απόλαυσή τους.

Related Posts